three days left

sitter här nyduschad med ansiktsmask och nektarin, inte helt fel nu på tisdags kvällen. kom hem från träningen för en halv timme sen, uttagning med laget och 94orna till en trupp på sm f94 i oktober and guess what? jag kom med hihi, fick även reda på att jag & 4 tjejer till ska träna med juniorerna en gång i veckan, ska bli riktigt kul och lärorikt.. inte nog med det börjar det bli dags för fredag, vilket betyder en resa till..*trumpeter*
LONDOOOON!! ja ni hörde rätt, en weekend med pappsen, överlycklig!


goodmorning

har sovmorgon till tjugo över nio så pappsen är snäll och skjutsar mig. ska strax dra iväg så vi hörs senareee.


trettionde augusti

dagen började med skola och slutade hos jojjo med tjejorna, filmys med yes man, glass, popcorn, kameror, skratt osv. en hel rolig kväll! nu är jag tröööööött så ögonen slocknar... sängen kallar, godnattttttttt!


just some pics from the weekend






jennies

borta bra men hemma bäst

hemma från skövde. helt slut efter 5 matcher, varav 3 vunna och 2 förlorade. hade det kul både på plan och utanför. orkar inte skriva nått länge, ville mest säga att jag är hemma. 
nu: mat och sen ska jag unna mig en b&j framför tvn.
känner på mig att det blir en tidig kväll.

dumlee(L)(L)


har varit hos mormor o morfar hela kvällen, träffade lite people där ute också. mammi har varit på kryssning o idag kom hon hem med lite grejer, bla. dumlepaket. så nu sitter jag här och laddar upp med mina dumleklubbor, hehe. packningen är i full gång.. imorgon drar nämligen laget på "matchläger" till skövde och sover där till söndag. ska bli riktigt skojigt! nu: duschen, sen försöka sova med tanke på att det är samling 06.30 imorrn.


the last summerday♥






jennies bilder

du är så yeah yeah wow wow

har ägnat min kväll åt och renskrivit den där jäkla politken, alla partier och åsikter.. allt snurrar runt i min lilla hjärna. nu hade jag iaf tänkt lämna de dära och borsta gaddarna sen sova. helg imorgon, wihoo. morgon dagen kommer spenderas ute på enhagen med jennie & maybe the gang?

nu ba kööööör jag

full fart här.. eller inte. känner mig som världens segoo just nu. utanför öser regnet ner, kul det ska bli att cykla.. haha, sängen ba ropar efter mig och lite plugg behövs göras. om en timme är det dags att dra iväg på träning. kom hem från stan för runt en halv timme sen, stannade kvar en stund efter att vi vart vid valstugorna med skolan och intervjuat och gjort lite uppgifter om alla partierna nu inför valet. trevlig infortmation där.


22.24, when the bed is calling

har ni lagt märke till en sak? nu förtiden blir det alltid kvällsinlägg för min del.. skyller på plugget=tröttheten och träningarna. har väl inte hänt nå speciellt idag, in schoooool gjorde vi lite uppgifter om politik och hade ett matte test som gick lite sisådär, kortslutning efter lovet haha..
dags att börja engagera er hjärnceller!!
på kvällen blev det träning med juniorerna, spicy & tv,
fångarna på fortet, goo handbollslaget! och nu?
it's time for bed

godnatttttt♥

tränat har jag gjort, körde våran "dans" och ett styrketest som faktiskt gick riktigt bra, kändes som en stor förbättring så tummen upp!  har städat rummet, målat naglarna, haft ansiktsmask och provsmakat chockladpraliner ikväll. nu ska jag sova, för länge sen.. VI HÖREEEEEEES!


var det nån som sa trött?

det har bara gått 2 dagar i skolan och jag är redan helt död.. iaf halvt;). verkar som jag inte är ensam om den saken.. och tänk det här är bara början, fatta när lektionerna drar igång... började 8 och slutade runt halv ett idag och på den tiden har vi spelat in reklamfilm för vårat parti, kollat på film och grillat. najsig dag! om ett par timmar är det träning med gymnasterna, hur jag nu ska orka det.. känns som mina ögonlock kommer slockna vilken sekund som helst,
nu får jag besök av john blund.

the sun is shining

då var första skoldagen avklarad. gick igenom veckan och fick hitta på ett roligt parti samt tävla i 6 kamp i grupp. skönt med lite mjukstart sådär. måste även säga att våra nya lärare verkar jätte bra, så it feels good. och ja, man kan ju inte annat än sakna våra gamla lärare, dom är ju inte dom.. men som sagt är det bara att göra det bästa av saken. just nu befinner jag mig på en dyna på tomten, träning om några timmar men tills dess ska jag försöka njuta av solen här med min smoothie. härligt? JAPP

tillbaka till verkligheten

jahapp.. då var detta sommarlov tråkigt nog slut.. 
jäklar vad mycket man gjort och inte gjort haha. har gått otroligt snabbt och långsamt på samma gång. nu äre back to school, till verkligheten.. känner mig inte ett dugg taggad om jag ska vara ärlig. skulle inte sitta fel med ett par lediga veckor till.. håller ni inte med?
nu ska jag iaf krypa ner i sängen..och ställa klockan på alarm. ställa klockan på alarm..det där lät inte bra

21 augusti










blev en kväll med grillning, jacuzzi, film och mängder av skratt, en riktig toppenkväll! sov hos ida efter det, mysigt som alltid! dagen har jag spenderat med mina kära vänner jennie och b&j. vi satte på en film, my sister's keeper, var ute en sväng och hann med och träffa bodin, alex och warpman en kortis.
ett riktigt bra avslut på lovet med andra ord.
bilder från idag kommer senare.


gilla gilla gilla♥

har haft fullt upp dem senaste dagarna.. där förklarar jag den dåliga uppdateringen, inte bra ida, inte bra.. igår kväll blev det emelies fest med massa pepole, riktigt kul. strax ska jag möta upp jojjo sen blir det grillning och filmkväll hos markus med enhagenbarnen & ida. höreeeeeeees

chippo och ida hälsar heeeeeeeeej

sitter här med chippo, lill hunden. ida är inte hemma på en halv timme så jag är hundvakt ett tag. har lite ärenden på stan så ska ner till city sen. 
misslyckad bild på mig & chippo, haha en sprallig hund & självutlösare..de sluta inte bra.


krabb-vm, i kamp på liv och död

har nyss kommit hem från träningen, riktigt skojigt. b-hallen = no klister.. så det blev fotboll och handbolls matcher med skumboll & badboll, krabb-vm som var olidligt spännande då mitt lag vann på staffar med endast en boll! en fläskläpp fick man offra för laget också haha, så ni kan ju tänka er hur snygg jag är nu... dagen har spenderats på stan med jojjo, hittade en klänning och örhängen. nu hade jag tänkt besöka kylskåpet och därefter duschen. har bildbrist så ni får nöja er med lite bildlösa inlägg heheh, ciaooooooooo


shutter island

det slutade med en hemmakväll,
en liten myskväll med mammsen. 
maten och filmen ligger och väntar,
har hört att den ska vara bra. 


where i'm going?

här sitter en nyduschad trötter vid namn ida på språng till..inget? har lite olika förslag för kvällen,
* alternativ 1. ut och träffa vänner
* alternativ 2. en slappkväll framför tvn

lite smått beslutångest har man..hm.. en sak är säker. först mat, donken. mammi har lyckas få med mig som sällskap på en liten "inlines tripp" (hon ska åka, inte jag). 
först man ba noooooo, sen när man fick höra om slutstationen ändrades saken... övertalning kallas det, övertalning♥

halo

updaten är som bääst nu eller vad säger ni? faktum är att jag inte har ork, försöker njuter av friheten, av dom FEM lediga dagarna som är kvar.. hm..får ångest bara jag tänker på det.
sitter iaf här och väntar in träningen. kom hem från mormor & morfar för ett par timmar sen. var där och fikade & hämtade katterna. dagens stora händelse typ, haha..
det var allt jag hade att komma med,
så vi hörs när jag har nått vettigt att säga.


tummen upp för kvällen!

Kom nyss hem efter träningen, eller ja nyss och nyss.. för typ 1 timme sen.
Igår umgicks jag med vänner på enhagen, badade, körde fotboll och lite annat. På kvällen blev det som sagt träning, riktigt skönt att komma iväg och svettas haha, låter ju inte allt för normalt.... skön träning iaf! 
Efter stannade jag, ellen & towe kvar och duschade, sen hem till towe där resten av kvällen/natten spenderades med girlsen. Körde kort med chips, chocklad och lillebrors bästa! Myyyyyyyyys!



the crazy girl and her crazy dog

rubriken talar, haha.. nu åker jag hem till ida och chippo, senare kommer jojjo också. 
får se vart dagen tar oss, maybe enhagen


gårdagen i bilder








ready to go

färdigfixad och pigg som en mört. nu åker vi. ska ha en "släktträff" vid en herrgård och äta på restaurang och sånt.
vi hörs senare


min lördagskväll

BEN&JERRY + TV


härliga tider




dagen bjöd på en tripp till enhagen. inge folk hemma, så det blev jag & idisen. inte illa det heller! har legat på en brygga, solat, badat och sen en sväng till sippan, kebaab. 
och hur härligt är inte vädret på en skala?

friday the 13th

jag lever, haha.
kan berätta vad jag har gjort en dag som denna.
mötte upp ida på stan och lunchade(?) på gränden, sen vidare hem till towe och gjort lite knäppa grejer som vanligt innan vi rörde oss mot träningen, jäklar va skönt det är att vara igång.. annars då? kvällens planer blev inte riktigt som planerat så det blev en hemmakväll för min del,
ett nektarin-packet, lite nagellack och ett par filmer.
inte helt fel!


00.23

vi hade som sagt lite folk här ikväll, blev mat, fika..det vanliga firandet. vid nio bikade jag in till löga där jag mötte upp jojjo & ida. ett bra sällskap och 3 systemer på det, gissa om vi har mycke pics nu..? dyker förmodligen upp lite imorgon. nu ska jag HOPPA i säng, haha. see ya



hot stuff



bjussar på bilderna, fullt seriösa...
har spenderat min dag på stan på jakt efter hajar med en viss linnea sten, riktigt roligt att äntligen träffa den filuren. igår fyllde bror min år, så ikväll kommer släkten hit för att fira 5-åringen!

vi(L)kladdkaka

Igår kväll hamnade jag hos jojjo med våra mammor.
Åt spicy, kollade på film med kladdkakan och hade det trevligt, gillas stort!


music in my head



hey you

va ett tag sen nu.. har i stort sätt bara slappat & tränat dem senaste dagarna, eller ja igår.. det sköna med sommarlov, man gör det man känner för liksom. igår blev det spelarmöte och sen innepass, skönt att komma igång ordentligt nu! om några timmar är det träning, så ska förflytta mig till tvn och sedan börja tagga till. får se vart kvällen tar mig!

svar;


svar: hon heter johanna petterson:)

bara för vi är grymma

sitter här efter ett hårt pass på friskis och en dusch. idag har jag umgåtts med min käraste jennie. med tanke på allt regn så blev det en mysdag med bastu, guitar hero, prat osv. imorgon åker hon till portugal, inte lite avis är man... kommer iaf sakna den apan!!






bio

planerna för kvällen är att gå på bio med johanna och ida,
beck - levande begravd. 
ska dra mig mot duschen nu, vi hörs senare!


girls just wanna have fun

gårdags kvällen blev riktigt mysig med tjejorna, firade felle som fyllde år. kvällen bjöd på god mat, tårta, godis, filmtittande och en hel del skratt. lyckad kväll! kom hem runt halv tolv och då sov jag hos ida. idag vaknade jag upp hos hentu. vi har bara degat och checkat tvn, soffpotatisar.. 
här får ni lite bilder, ellen & idas

















b-l-u-e-b-a-r-r-y

sitter här med min blåbärs smoothie, yummy! har haft en hemmakväll och kört ett pass på friskis. hade nyss ansiktsmask och hela köret, så nu känner man sig freshhh. ska ta min bok och krypa ner i min älskade säng som jag inte sovit på i över 2 veckor, GILLAS:):):)

schtekigt

känns som sommaren är tillbaka..och jag med för den delen. höll på ruttna bort där ett tag med allt regn. igår kväll umgicks jag med jennie & alex och det slutade med att jennie sov hos mig.
idag körde vi på bryggan igen, bara för härligt!
bjussar på en video, skulle nog säga att jag var lite halvt rastlös och kul med kameran så att säga..


njuter av livet här ute på enhagen♥♥

har spenderat förmiddagen på en brygga med jennie, för första gången på länge skiner solen och himlen är blå. härligtttttttttt är bara förnamnet. nu ska jag fortsätta njuta till dess att klockan är 5 för då åker jag och firar min farfar som fyller år. ikväll övernattar jag med jennie, alex & jakob i uterummet.
känner på mig att den här dagen kommer bli riktigt bra.

j's pics


yesterday







jennies bilder


ett och ett annat mongo







bilderna är snodda från jennie
gårdags kvällen spenderades i gäststugan med jennie, en favorit i repris alltså och vad kan man säga annat än att det var galet kul! idag tog vi en springrunda och därefter blev det bubbelbad, hur skönt som helst, avslappnad och fräschhh är man nu iaf. kom nyss hit till jennie. ida, jakob och alex är på ingång. vi hörs!

träningsdaaaaax

taggar till träningen med en peppande jennie och musiccc. träningssugna brudar till 100%



12.55

sitter fortfarande här i pjyamas.. har lite olika planer för dagen men vet icke hur det blir. saken blir ju inte bättre när man kollar ut i fönstret och ser detta tråkiga skitvädret, man blir ju deprimerad...
GE MIG VÄRME OCH SOL TACK!!


enhagenbo



under dom närmsta dagarna har jag varit här på enhagen med jennie och resten av gänget. igår blev det en filmkväll hos alex med jennie, bodin, lucas och ida. på dagen tog jag och jennie över köket och bakade en så kallad hallonpaj, riktigt smarrig blev den. för er som inte vet har jag flyttat ut här till enhagen en vecka pga att m&m är borta. otroligt skönt att bara vara här, träffa vänner och njuta av livet typ..

öland 2010











hemma från en vecka på öland. har haft det hur bra som helst, vädret var väl inte det bästa så vi har gjort en hel del grejer, bl a besökt långe-jan, vart på beachen, shoppat i färjestaden, spelat mini golf, äventyrsbad, borgholm och ätit glass, haha riktiga glassomaner är vi.. en hel mysig vecka med sällskapet, det kunde inte blivit bättre!

RSS 2.0