sakna gånger tusen













i love you bröder


hola amigos!

helgen blev så bra som den kunde. tränat i sammanlagt 6 timmar plus en match som vi vann. i mellan åt kollade vi på träningar och matcher o på kvällen blev det kortspel innan det var dags att sova. innan matchen fick vi besked att alla 16 som var där plus en till var uttagna, HÄRLIGT är ordet. idag är det studiedag, ska bara slappa o sen ut på en promenix, men först ska spanskaböckerna göra mig sällskap.. adios


what's the point

Sitter här o borstar gaddarna, hade faktiskt tänkt o sova om ett tag..
Väckarklockan står ställd på 05.45 imorgon bitti, känns sådär lagom kul.. 
Det bär av till katrineholm för länsläger. Taggad ida!!
Har glömt och sagt att jag kom vidare förra gången, så nu är det ett step kvar
till den "slutgiltiga uttagningen".. Har icke tid eller ork för bloggen,
men tro det eller ej, de blir bättere! Godnatttttttt people!

polka i stora lass?



62 kilo polkagrisar sitter inte helt fel..;) haha.
det här är vad jag eller rättare sagt mamma pysslat med ikväll.
1000 polkagrisar som ska delas in i 29 påsar med olika smaker, de ni.

brownie

hemma från träning, först fys & handbollspass i nästan två timmar, älska! nu ska jag skölja ut masken och sen sussa, ögonen slocknar snart så vi hörs imorgon. godnattis! o förresten, riktigt snigg tjej där...

new








du är allt bra du!

helgen var riktigt skön. länge sen man verkligen kunde slappna av, sova och slippa allt plugg. lördagen spenderades som sagt hos jennie. vi gjorde snögubbe, bakade rabarberpaj, kollade på film och skrattade i mängder...ja kortfattat, skojig kväll! på söndags morgonen åkte vi vidare för match mot lindesberg,
en fet sugande förlust. men bara att ta nya tag!



saturday night


estocolmo

igår befann jag mig i stockholms city med mammsen, shoppade och åt gott. hittade en hel del snygga grejer, dock lite synd att mycket var slut i min storlek. dagen blev iaf riktigt lyckad! idag tog jag en behövande sovmorgon o nu åker jag till jennie för att leka lite i snön... hihi, massvis med kul!

bläbläbläää

har inte orkat blogga de senaste dagarna.. förutom all plugg hit & dit har det varit träningar, lagfoto, spelarmöte och klättring med tjejidrotten.
imorgon är det fredag vilket betyder so provvv, helg och därefter drar jag
till huvudstaden, can't wait.

home

hemkommen vid 5 tiden. känner mig som en zoombie, bokstavligt talat..
blev en vinst mot gnesta och en förlust mot täby, så det betyder att vi ute..
snopet. blev "matchens lirare" i första matchen o gissa vad jag fick?
en biobiljett=D

piggggg...


tomorrow



mästersäljarna..

försäljningen gick toppen. började inte bra men med lite "reklam" så gick de åt haha. skrattade gjorde vi också, ida o nisse, roliga typer de. hade tänkt plugga under dagen med tanke på att jag har värsta so provet o knappt öppnat boken.. men..tror ni jag gjorde det? nej. men nu kör vi. vill ni veta en sak till?
i veckan kom min snälla mormor med den här boken till mig, glad tjejjjj.


converse all star

godmorgon! sitter här och käkar frulle. ska snart pallra mig till bussen o möta
upp ida vid billiga nisse. taggad för 2 timmars fikasäljandes!! haha. pengarna
går till klasskassan för er som inte visste. apropå skorna därnere, igår kom
johanna hem efter att ha varit i usa i 2 veckor. gissa hur glad?



inte rättvis bild...


tapetletande i fulla muggar...


11 november

Tänk vad tiden går fort.. första terminen i 9an har snart passerat, 1:a advent börjar närma sig och det är exakt 43 dagar till julafton!! can you belive it??
snöstorm i november var kanske inte något man väntat sig eller hur people?! Knasigt. Allt flyter på. Biologiprov och provlunch avklarat, känns skönt att ha det gjort.
Det som stod på menyn var ugnsrostade rötter med kyckling filé och tzatziki
& äppelpaj med hemgjord vaniljsås. apstressigt och tidsbrist men resultatet blev grymt. o förresten, idag fick vi ut novellerna, MVG. happy girl!!

bilder från skadevicup











hallå där

helgen har varit hur bra som helst, tråkigt nog gick spelet inge vidare för oss, vi hamnade i b-slutspel och åkte ut i 8-delsfinal.. men men. handboll dagarna ut och pingpong turneringar, skratt och bara allmänt kul med brudsen, awezzzzzome. slut på det roliga.. idag drogs man tillbaka till verkligheten och inte fick man någon mjukstart.. plugg för hela slanten, O.R.K.A. skulle inte sitta fel med ett lov till som ida sa.. 


goo ivh!

nu bär det av till skövde med laget, skadevicup. 
torsdag - söndag, see you guysssss

myzzzzzzzzzzzz

jag lever..och ärligt talat var filmen inte så läskig.. man ryckte ju till "lite" och jennie satt krampaktigt och höll min hand i stort sätt hela tiden. men ja, om man bortser från det.. haha. idag har jag slappat, en wallander film och b&j med en viss ida hentunen satt inte helt fel! mot kvällen tog vi oss till pontus, man kan ju undra vart den där filmkvällen tog vägen? riktigt skoj iaf!




off to city

dagen har bestått av slapp & plugg. nu blir det spicy och efter det in till stan föratt möta upp jennie, jojjo, alex och markus. blir bio, paranormal activity 2.. ja ni läste rätt, jag&jennie, två små chicken... hur ska det gå? börjar ångra att jag gick med på det här hehe:(. efter sover jag hos jojjo så räkna inte med någon uppdatering. vi hörs..om jag överlever vill säga.

skansen
















den där spindeln har jag klappat, de ni!

15:48

hemma nu. slingningen o klippningen tog nästan 3 timmar.. ja, lång tid.. men nu är utväxten och allt slitet borta, mucho skönt! träningsmatch mot hallsta om 1 timme, så nu ska jag&vattenflaskan börja tagga. seeee you!

cut my hair

nu åker jag till frissan så hejdååå utväxt. latero.

RSS 2.0