göteborg, snart kommer vi!!

partille, typ världens största handbollscup, börjar närma säg.
årets höjdpunkt för oss i handbollen skulle jag nog säga.
 FYTUSAN VAD JAG LÄNGTAR!!♥

mysdag är ordet♥

dagen har i stort sätt bestått av:
jennie + b&j + wallander + jordgubbar + bok
nu ska jag för tredje gången idag ta lite jordgubbar, älskar't.


rumpnissar är vi allihoppa, allihoppa...


 sugande uppdatering eller vad säger ni? under dom närmsta dagarna har jag träffat vänner, varit hos tandläkaren och hamnen, solat & badat, tränat och läääst..helt inne i hungerspelen. låg uppe halva natten och läste, beroende framkallande bok så att säga.. nu sitter jag här hos mormor & morfar. gårdags kvällen spenderades här ute på enhagen med lite trevligt folk, var väl mest i kiosken och på fotbollsplanen inlindade i filtar om man säger så haha. idag ska jag och min kära vän jennie ha de riktigt mys med film & glass, ett staarkt fetans gilla!


på torsdag smäller det!!

nyss bestämt att denna brud följer med till skara sommarland, HUR KUL?


lyckoosten själv.

Just nu, i denna sekund befinner sig MIN bästa ida i turkiet, inte lite avis är man.. Det jag ville komma till var att jag saknar den här tjejen, galet.
Fin liten bild jag hitta

sommardag på sjön

En stekande sol, en båt och en jennie&ida - det kan inte sluta allt än bra.. En himlans mysig dag måste jag säga. Vi rodde som sagt ut med våran lilla båt. Hamnade på någon ö där vi gick i land haha. Prat, musik, sol och bad var vad dagen bjöd på, TUMMEN UPP!








en repris från förra året...

Jag och jennie har biiiiiig planes för dagen. Vi ska hyra en roddbåt och sedan ro ut någonstans på sjön, vart är nu bara frågan? får se vart vattnets vågor tar oss haha.. ska bli riktigt skojigt iaf!! Bikinin är på och väskan är packad. Nu tar jag cykeln härifrån till mammsen och sen vidare till lövudden. GOGOGO


gilla gilla gilla




väääääädret♥♥♥♥♥♥




Glåpen hela dagen med familjen. Solade & badade helt ensamma på stranden, inte en kotte där haha.. Planerna för kvällen blir nog bara att vara hemma. Var tänkt att dra ut men nu blev jag så himla trött. Nu ska jag ut i solskenet med min bok, musik & filt. Lovely!

me and my brother

sådan syster, sådan bror...eller nått haha.
vääldigt gulliga bilder där.



Idag vaknade jag upp bredvid jojjo vi vid elva taget och sen åkte vi till bodins kiosk en stund och höll han sällskap med några pöjkar. På eftermiddagen cyklade jag hem till pappsen och sen dess har jag bara slappat. Blev en hemmakväll, nyss käkat pizza och nu ska jag sätta på en film tror jag.


min midsommar

Glad midsommar..i efterskott=D. Igår blev det full rulle hela dagen. Först åt vi lunch hos en av familjens vänner och därefter fortsatte vi till anundshög för firande hehe. Resten av dagen spenderades på enhagen med roligt folk. Gjorde en hel del grejer som att köra fotboll, jula, vara i bodins kiosk & på båtbryggan. Musiken och myggorna höll oss sällskap dagen ut. Blev en riktigt lyckad kväll med vännerna! Slutligen sov jag & jojjo i m&ms gäststuga, tjockistime och massa prat blev det.








polarn and pyret, right?

en helskön dag på framnäs blev det. låg och stekte & badade med malin bredvid ett par timmar innan träning. varmaste dagen hittills? solen sken som bara den så brännan...den är fin. åt kvällen blev det jag, johanna, ida, filtarna och sångerna + några fans för den delen haha..
nu är det sängen som gäller. natti!








ida goes marängswischargörare

kvällen har tillbringats hemma hos anders med hans systers familj och mammi då. blev grillning, fotbolls tittande och en hel del prat plus en smarrig marängswisch som jag stod för hehe.
mummsigt är ordet!


the same..



man blev ju inte direkt förvånad när man fick se anton med bikinin min haha....(y)
Blev samma ställe, samma brygga och i stort sätt samma people som igår. Solade, badade, läste, pratade och som vanligt besökte vi bodins kiosk ett antal gånger, storkunderna som vi är haha.. Najsig dag!


sommar i mitt ♥

solen fortsatte skina och det blev en hel dag på bryggan igen, love it. NU drar jag på träning och efter tillbaka till enhagen för grillning och förmodligen tältning med bästa folket.
jag ba älskar det här.


sommartider hej hej sommartider


den tjugoandra juni och klockan står på 11.37. humöret är på topp, solen skiner som aldrig förr och himlen är klarblå. jag har städat, duschat, packat & nu ska jag ta cykeln och möta upp ida för att sedan åka till enhagen. känner på mig att den här dagen kommer bli riktigt bra.


när towe & ida är i farten...






.älska sommar.älska towe.älska livet.


summertime


gårdags kvällen var härlig. var ute och hade de kuligt med ida, jennie, anton, anton, micke..och myggorna. därefter övernattade jag&ida i mormor & morfars gäststuga, BÄSTA. dagen har spenderats på bryggan med sol&vänner, en riktigt härlig sommardag med andra ord. träffade towe en stund också, plus en annan liten söt tjej eller snarare scary.. tänk så mycket man kan hinna på så kort tid.


"sol" vind och vatteeeen...





cyklade fram och tillbaka i spöregn med ida till hamnen för att köpa glass. värt som tusan för glassen smakade godare än på länge.. hände en del skojiga grejer bla. lite klädsim i dem stoooooora vattenpölarna. fick lite freedom-känsla där. kom precis ut från ett vaaarmt bad, behöver jag ens säga hur skönt det var.. snart ska vi börja röra oss mot enhagen och bara njuta av livet. kvällen/natten kommer att spenderas där så vi höres!


13:52

Sitter här och nördar som vanligt.. drogar musik och väntar på bättre tider, typ haha.. Får se vad som händer idag. Ska träffa ida så nått kul blir det alltid. Ciao
bilden påminner starkt om mig & ida hahahha.


hahahah varför blir jag inte förvånad?

kikade på en gammal blogg jag hade förr och då fick jag se det här...






för att förtydliga det hela hade jag alltså kommit till en främlings hus och gick  omkring där som ett STORT frågetecken. inte kul då ska jag säga, inte lite pinsamt haha... men vad kan man göra annat en garva åt sig själv i sånna här tillfällen... smart tjej!


slapp x1000

har moffat i mig en pizza för den som ville veta. i min ensamhet ska jag nu ska jag kika på film, min stora feta grekiska semester. kissemissarna håller mig sällskap och min b&j, smariiiiigt.


handboll dagen lång..

en trött, tråkig och halvt död ida som skriver haha.. har varit på breddläger hela dagen. 4 timmars hård och riktigt rulig träning! lika som förra gången är jag helt slut = slaaapp resten av dagen. igår kväll blev det firande av johanna p, lyckad kväll är allt jag har att säga.
slump bild

snyggingarna själva och kvalitén är på topp.....


världens bästa du

idag fyller en av mina allra närmaste vänner år. minnen i mängder och vad kan man säga annat än att tjejen är grym. GRATTIS BÄSTA JENNIE ROSENDAL!!


du härliga sommar

kom hem från träningen med en grymt skön känsla. den känslan av att veta att man gett allt och verkligen tagit ut sig.. looove ya. satte också nytt personbästa i spåret eller vad man kan kalla det haha, woho.

dagen spenderades på enhagen med lite härligt folk,
soool + brygga + kiosk 
kan man annat än älska detta väder, UNDERBART.
hoppas det håller i sig nu bara..
här får ni en liten video från idag:D kaaaallt är ordet..


jennie + ida

 

 

 


hos ellen med normalaste....


lögis med brudarna

dagen har spenderats utanför löga med malin, jojjo, matilda, ellen, emelie, ida g och sen kom elissa, felle, towe & lukas, haha lite folk.. härlig dag med sol och värme! inte lika härligt när solen försvann & himlen täcktes av moln.. buuu då blev det upp med filtarna. ska bara vara hemma ett tag och sen möter jag upp ida & drar hem till ellen och träffar några tjejor igen. bästa ni!




bättre sent än aldrig..

två videosar från skolavslutningen, tagna från ellen♥
hahahaha första videon:D tyckte han gjorde det bra med tanke på att svenska är ett ganska svårt språk och fatta om vi skulle sjunga på etiopiska, haha fiiiint...


kvällsdopp med bezta

Hård träning i 2 timmar och 2,4 mil cykling på det, skön känsla. För en stund sen kom vi in efter ett kvällsbad, kaaallt men skönt som tusan. Härlig kväll och den är inte slut än.. 





cykeln->enhagen->kiosken

nu rullar jag iväg till älskade enhagen och träffar jennie & resten av gänget. sleepar hos jennie ikväll också så uppdateringen kan vi vinka hejdå till hehe.. träning om några timmar sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. kanske blir årets första dopp? haaare bra, det ska jag ha:)


dumma myggor..

Gårdags kvällen spenderades på löga med vänner nån timmme, sen var vi tvungna att åka pga kylan och  myggjävlarna haha.. Resten av kvällen/natten spenderades hos jojjo, mys!
Vad händer då idag?


in the city

Dagen har tillbringats på stan. Lunchade på wayne's med jojjo, ida g & emelie och därefter blev det en vända i butikerna. För min del blev det bara att kolla runt lite. Nu ska jag röra mig mot träningen, ingen fys utan bara handollspass i 2 timmar, äääälskar't. Direkt efter blir det hem till jojjo med ida(?) för att ha en mys/film kväll (och tjockiskväll om man känner oss rätt haha..) Vi hörs!


grönalund

det var som sagt hur kul som helst på grönan. vi åkte allt man kan åka förutom fritt fall.. efteråt var man helt snurrig och det gjorde ont i halsen efter alla skrik haha. som ida sa, spöktåget blev till vårat "dö av garv tåg", åkte den ett antal gånger ska jag säga haha. lyckad kväll iaf! här får ni några bilder som jag snott hehe, ovanligt..








slapp

Ändrade planer för kvällen. Blir en hemmakväll med familjen, skönt med tanke på vädret och tröttheten. Nyduschad & fräsch. Mjukiskläderna är på och clintan gör mig sällskap i soffan, eller snarare attackerar mig.. Pizza är på ingång, haha gissa hur mycket min mage kurrar..


svensk sommar...

kom nyss hem från träning i spöregn... vilket jäkla väder, vart tog solen vägen? buuuhu.. kikade in på svts hemsida & som det verkar ska det bli bra väder , iaf sol, några dagar framöver... HÅLL TUMMARNA!! nu väntar en vaaarm bastu & därefter en vaaaarm dusch... see you


idorna hälsar godmorgon


vaknade upp bredvid idisen vid tolv taget. plättar till frukost & pappas goda cheescake till efterrätt, MUUMMSIGT. har bara slappat hittills men får se vad resten av dagen har att erbjuda. later alligator


jag, indianhönan&sjalen..






Bjuder på några sisådär snygga bilder på mig & mongot.
Kvällen spenderades hos alex med ida, jennie, bodin & jakob, myspyyysigt! Därefter blev det storshopping på macken och hem i spöregn bland sniglar, haha inte lika mysigt... Med tanke på det trååååkiga och regniiiiga vädret tröstade jag & ida oss med våra tjockisgrejor & film på det. Mysig dag helt enkelt=)

you are my other half

kom nyss in från 6 km i spåret, motvinden, hunden&jag haha.. planerna för dagen är träffa massa & sen sover bästa ida hos mig.


22.15



Studentfirande från tre till halv åtta. Mat, fika, människor hit & dit..ja allt det där hehe. Virrig som man är tog jag i hand med vissa folk två gånger, haha...(y) Är hur trött som helst så nu ska jag dra mig mot sängen. Imorgon dyker förhoppningsvis bilder från grönan plus lite annat upp. Goodniiiight!


sommarlooov!!









Såhär såg min skolavslutning ut i bilder.
Det efterlängtade sommarlovet är här, underbaaaart är ordet. Ska bli så otroligt skönt att slippa plugget, stressen, alla tidiga mornar & proven.. Grönan igår var så jäkla kul, berättar mer om det senare för nu ska jag fixa mig & därefter blir det Victors student. Vi hörs senare!

välkommen hem kompis

Efter vallby blev det en shopping runda på stan med mammsen. Kom hem med massor med nya grejor = happy ida hehe. Bilder på inköpen kommer så småning om. Som alltid på onsdagar har jag haft min "glass kväll" och kikat på grey's. Näst sista avsnittet, mer spännande kan det inte bli... Imorgon är det 10 juni, dvs skolavslutning och därefter grönalund med alla 8or. Det här året har bara swischat förbi.. Lite sorligt att åttan är slut och att båda mina mentorer slutar, men det ska bli så otroligt skönt med sommarlov!

Nu ska jag fixa lite grejer inför morgondagen, måla naglar, ansiktsmask, kläder osv. Får inte glömma att hälsa den här nya lilla mobilen välkomnad. Känn dig efterlängtad hehe.


two days left...

Har ni tänkt på en sak? Imorgon är det imorgon är det skolavslutning som ida brukar säga, hänger ni med..? tummen upp på det iaf. Dagen har varit helt okej. skola, lasset med ida (haha ellen&towe, remember?) och träning. I skolan städade vi och förbredde sketcher som ska spelas in imorgon. Min grupp ska göra en musik video, haha bästa.. Platsen är vallby frilufsmuseum och för att inte avslöja för mycket, bondgård. Kan tänka mig att det blir en del andra tävlingar & uppgifter också hehe. nu kallar sängen, see you tomorrow♥

när livet är som mest jobbigt...eller inte.

än är jag kvar... visserligen har det inte gått så lång tid men klockan bara tickar på.. just nu känns allt hur jobbigt som helst. bara tanken att röra på mig & hoppa in i duschen... nej tack, den låter inte så lockande. nu när jag är igång tänkte jag passa på & visa er hur duktiga jag och jennie är när vi dansar bugg. taktkänsla & allt haha..... det här var bara uppvärmning;)


one step closer

Har inget intressant att komma med för dagen har i stort sätt bestått av kartong plockning (haha?), film och 2 timmars hål då jag jojjo, & idisen tog en runda till ica. Det här kan man kalla skön dag. På kvällen har jag inte hunnit gjort så mycket mer än att träna. Snart slocknar jag men innan dess ska jag hoppa in i duschen, segot som man är...


säger ba, vädret!!!

Hela dagen har spenderats med massa folk på barkarö och därefter på en brygga där några badade. Slutligen blev det pizzerian med jennie, ida & jojjo. En hel dag i solen resulterar till en ida med fin liten bränna... dessutom känner jag mig bokstavligen som en stel gammal gumma efter gårdagens träningspass haha...
HÄRLIG DAG!
    
    
    
(för er trögfattade haha..) klicka på bilderna för större format


slapping på hög nivå..


ligger nergosad i soffan med täcken & kuddar...och min b&j som jag strax ska moffa i mig hehe, MUMMS. nu är det movietime också. trött är jag, känns som man kan somna vilken sekund som helst.. så godnatt om vi inte hörs senare. hare bra pepole=)


i'd rather be with you

Efter 4 timmars hård träning är jag nu hemma, trött och slut i hela kroppen... Riktigt rolig träning, verkligen. Som det ser ut nu kommer resten av dagen att tillbringas hemma i soffan framför tvn hehe. Låter som en bra idé enligt mig, skulle behöva vila ut mig nu när det varit så mycket på senaste tiden. Hörs!


taggad till 99.9%

Imorgon är det breddläger (länslagsuttagning). Är lite smått nervis men som både towe & ellen skrivit, har jag inte några större förhoppningar. Ska ta det som bra träning och kriga på, sen får vi se hur långt det räcker... Har slappat, klunkat vatten (inne på 3e flaskan nu haha..) och taggat med "pepp musik" så nu är jag väl förbredd hehe. Det enda som behövs nu är väl sömn, så naaatti=)


strömsholm

Eftermiddagen/kvällen har spenderas på strömsholm hästtävling då laget jobbar som funktionärer. Jag med min lilla ryggsäck, väst & keps... som en liten skogsmulle/turist..nått i den stilen haha? Riktig snygging.... Satt på fälttävlan med jennie och vid sidan om jojjo, ida g & ellen. Solade, snackade och bara hade de bra hehe. Trodde det skulle bli boring men de blev snarare helt tvärtom... och solen gav ju ett stort plus också:)
BILDBOMB här nedan, haha enjoy











8e är kärlek

Skön slappig dag, typ lekar och fika i määäängder hehe. Känns att skoldagarna börjar gå mot sitt slut... längtar är bara förnamnet! Absolut sista lektionen Marie våran svenskalärare också. Hon och Göran, våran idrottslärare och mentor ska sluta till nästa år, riktigt sad face... Här får ni några bilder från idag, tagna av ellen & ida:)








min lilla solstråle


nybyggepower..

6 trogna nybygge barn på träningen haha, skojig träning med brudsen och sista träningen med elise också, tråkigt ska jag säga er. hon är verkligen duktig på det hon gör, så posetiv & peppar en.. för er som inte fattat är hon en av våra sommar tränare.

plugga sova äta träna
, så som nog många andra känner, tycker jag att livet ser ut just nu hehe.. skoltrött till 100% men de är bara att bita ihop sista. innan jag besöker min kära säng väntas en varm dusch & nått smarrigt från köket hehe. godnatt!

sommaren är på gång



Slappig dag med film, ballonglabb och annat skoj. Satt ute och stekte i solen som igår också... ÄLSKA vädret!! Inget plugg och bara 8 dagar kvar till sommarlovet... Kan det bli så mycket bättre? Livet är bra härligt ibland!

tröööött, huvudont och hungrig som en..griiiiis

idag på idrotten dansade vi bugg, kuligt hehe. so och sedan spanska. kan inte räkna med den eftersom man bara fick veta ditt betyg. vg blev det för min del. nöjd är jag, inget att klaga på men nästa år, då jäklar hehe. tre lektioner och sola på håltimmen satt fint. dessutom fick alex en & annan smäll haha, stackarn.. därefter blev det en vända på stan plus fika med fanny, mysiigt! på träningen hade vi gymnaster + våra vanliga fystränare. ett enda ord, styrkaimusklerviinteärvanamed=hard work... hej träningvärk hehe. nu äre duschen + tv som gäller

RSS 2.0