hon kommer med solsken till mig



snygga brudar dedär.
framme i stugan. jag och ida har legat här i sängen och slöat sen vi kom hit. utanför är det stoorm, vi håller på och blåser bort här haha.. tur att jag har min lilla solstråle! nu blir det kortspel med resten av gänget.
hare bra där hemma:):):)

bästa är ordet

imorgon bär det av till öland med mammi, anders och ida bästavän en vecka, grymt kul ska det bli. datan är med så kanske slänger in nått inlägg annars hörs vi om en vecka.
hare så bra people=)

cause i miss you sistah♥



towe om du ser det här, har ingen mobil och jag åker bort imorgon.. om jag får tag på någon textar jag dig haha, annars hörs vi när jag kommer hem!♥

nån som sa slappdag?

kom nyss in från en liten shoppingtur på ica, fick med ida som sällskap också. som tack fick jag en b&j av min kära mammsen. så det är vad jag ska göra sen, moffa. dagens planer är bara att vara hemma och slappa, packa och kanske springa, skönt som tusan. nu ska mästerkocken fortsätta.. ciao

c to the i to the t to the y



träffade beckis idag. vi tog en runda på stan, satte oss på ett fik och sen vidare till vasa parken och pratade, mysigt mysigt! har även gjort lite ärenden med mammi inför öland och dessutom hann jag med att träffa jojjo & ida nån timme innan jag körde ett pass på friskis - king and queen of pop, något nytt och lite småkul sådär:)

just so you know...

tillfällig header, design osv. bloggen ska fixas..när tid finns!


en hel dag med bästavän


igår umgicks jag med min kära vän ida heela dagen. först blev det gränden som vanligt och en kort runda på stan där vi träffade micka och två andra människor. när vi skulle bege oss hemåt trallade jag och ida hem och när vi väl kom fram tömde vi både kyl och skafferi haha.. film, prat och annat mys blev det.
gilla gilla gilla

med fannsan♥




va ett tag sen nu.. full rulle dom senaste dagarna, ingen som helst ork eller lust för att blogga.. sommarlov ju?
i tisdags mötte jag som sagt upp fanny vid hamnen där vi köpte glass och sedan rörde vi oss mot framnäs och badade. efter det körde jag puls/intensiv passet på friskis på friskis och direkt efter hem till malin där resten av kvällen spenderades. tre ord, fifa, sockerzwim zwum zwum och garvattacker. en riktig garva-så-man-håller-på-dö-kväll haha.. en stor tummen upp!

fix

ska börja dra mig mot duschen och sen vidare till hamnen för att träffa saknade fanny, får se vad vi gör och vart vi hamnar haha.. ciao

hallon i stora lass


den friska goda sommarsmaken, löööve it.
sov hos mormor & morfar igår, en myskväll med wallander plus hallon & glass blev de. imorse plockades det flera liter hallon kan jag säga, hela deras hallonhäck är full, ÄLSKAR'T. nu ska jag för första gången se new moon, känner mig inte liiiiite efter haha.. hörs!

btw, bilder från partille hittar ni i 5e inlägget ner

trött ida, tråk väder - tråk dag


sitter här hos pappsen och läser andra boken i hungerspelen, dem så kallade "beroende framkallande böckerna" haha, rekommenderar starkt! funderar på att sätta på mig löparskorna och ta en vända i spåret, skulle inte vara helt fel..

världens bästa du

blev en dag på framnäs med malin & ida.
härlig dag, säger bara värmen!!


life is good










Under dem närmsta dagarna har jag som sagt varit på båtsemester. Vi har solat, badat och käkat glasss, njutit av livet helt enkelt. En dag åkte vi båt dagen in och dagen ut bokstavligt talat, riktigt mys. Blev en HEL dag på stranden i strängnäs också, och senare kvällsdopp, av lite annorlunda slag.. Blev ändrade planer så hemfärden kom en dag tidigare så vi hann ut till enhagen där vi träffade anton, micke, lucas, jakob och robin. fotboll, blålerakrig i ösregn och film bjöd gårdags kvällen på. Toppen kväll!

hentunen, salkan och jag♥






dagen började med lunch på hongkong. efter några timmars resande på sjön med sol, vågor och trevligt trevligt sällskap kom vi fram till waxholm där vi är just nu. mysig liten stad måste jag säga. hela grejen är så härlig - båten, hamnen, småaffärerna..bara att vara här. kvällen har bjudit på en upptäcksfärd, mängder av skratt och bryggan med filten, drickan och chipsen, inte helt fel!!
helt jävla underbart och det har bara börjat...

big lööve♥














hemma från en härlig vecka i gbg! handbollen, värmen, människorna, utekvällarna, liseberg, kortspel kvällarna och allt annat, ÄLSKA. förövrigt var spelet inte på topp för våran del men stundtals riktigt bra, nöjd med min egen insats. har iaf haft det hur bra som helst och med alla dessa brudar kunde det inte blivit bättre.

har inte hunnit mer än att komma hem, packa upp och packa om för vet ni? imorgon bitti åker jag till stockholm där familjen hentunen plockar upp mig. fram till fredag kommer dagarna att spenderas i stockholm skärdgård på deras båt.
HUR kul och HUR mysigt? hoppas på tropisk värme nudå =)


partille here we come

imorgon bär det av till efterlängtade partille! känner att jag ligger lite efter med packningen så ska fortsätta nu. tänkt att allt ska packas ner i två väskor, och då kommer den stora frågan: hur ska de gå till?
det här blir nog sista inlägget så vi hörs om en vecka hörni, haaaaaaare=)


kussarna mina

Blev en sväng till mormor & morfar för att träffa kussarna. Förra veckan kom lilla molly till världen, söta lilla du


tomorrow!!

idag har det varit full rulle. har varit nere på stan med mammsen och köpt en hel del grejer inför partille (IMORGON!!!), allt från kläder till sportsaker, hårsnoddar, parfym osv. nu sitter jag här hos pappsen. ska vara här i ett par timmar och sen tillbaka till mam och då äre packa som gäller! har checkat av packlistan och det mesta ska nog vara check hehe. vi höres!

marknad



två pics från i fredags.
igår blev det som sagt marknaden med ida,ellen och en stund felle, malin & hennes kusin. gick runt typ huundra varv, kändes lite mobbat då man började träffa samma personer om & om igen haha.. skojig kväll iaf, och som ellen sa, med tjejerna får man säg alltid ett gott skratt!

gropen

blev gropen med jojjo, malin och ida idag. solen stekte på bra mycket och ett par liter jordgubbar till det, underbart. nu ska jag hoppa in i duschen och sedan in till city med ida och ellen♥


 



heliumballonger i våra ♥


hahahahahahaha

villy viking och resten av gänget















ellens bilder, bildbomb var det här.
jobbat med laget och delat ut blanketter för viking line då det är cityfestevalen och rix fm här i västerås. för towes&mattis del blev det villy viking, haha så söta! stod mellan typ 1-3 och därefter en runda på stan med några tjejor. har precis vaknat efter en slummtur, nu fix och om ett par timmar bär det av till city igen med folk. idag kommer ida hem också, så hoppas att få med henne dit.


skara sommarland

för att sammanfatta dagen blev det alltså en hel dag på skara sommarland med familj, strålande väder, en underbar towe till sällskap, karuseller & bad, lotterier, glass, fiskar, roliga people osv. dagen kunde inte blivit så mycket bättre, kanoners.




RSS 2.0