plugg plugg och återigen plugg

isolerad från omvärlden ett par dagar, pluggat järnet har jag gjort.
så nu är hjärnan helt slut, överbelastad? haha. so prov om 2 dagar, taggad?
svar nej. igår blev det seriepremiär borta mot nyköping, en förlust pga slarv skulle jag nog säga, surt. helt vanlig måndag annars, var på löga med tjejidrotten. simning och vattenpolo med kanske världens mest "snygga" mössor, en riktigt vacker syn.. 
inte sant linnea? hahaha. nu: MOT SÄNGEN, godnatt♥


pictures

bilderna får beskriva gårdagen!













studiedag♥

nyss städat rummet, bombnedslag innan haha..
idag blir det jag&böckerna.. kul, or not.
ska troligtvis ner på stan med malin & jojjo runt 4. 
ikväll bär det hem till ellen och fira henne med tjejorna, riktigt skoj! =)


20.44

helt okej dag, massa lektioner och som vanligt pigger på rasterna. på kvällen blev det träning, ingen kommentar om det.. nu rullar idol på tvn. när det är slut ska jag sätta på eclipse och ta lite äppelpaj till de, mumma.
studiedag imorrn ockå, WIHOO. 


some b-day pictures






livet rullar

blir många "gå-i-skolan-sen-träna-och-sova" dagar nuförtiden (haha).. har typ universums största so-prov  nästa vecka och ja o mina hjärncellar hoppar av lycka..eller inte. lägger bloggen åt sidan ett tag. förövrigt helt okej dag, tog ut DNA på en banan, lite småkul sådär. annars då? träningsmatch ikväll mot våra största konkurrenter, irsta. KRIGA!!!!!!!!!! och juste
 
grattis till bästa ellen norden i efterskott!!


today's my day

15 bast idag. släkten har varit här hela kvällen och jag har blivit firad med tacos, hallontårta och presenter. en riktigt mysig födelsedag med andra ord. måste bara säga att jag blir tårögd när jag tänker på vilken underbar familj & underbara vänner jag har, älskar er till tusen!
förövrigt härlig dag i skolan. först skolfoto av lite annorlunda slag, gick helt okej. hatar väntan innan korten kommer.. mentorstiden, säger bara garvattacker, och sång i matsalen slapp man inte undan haha.. nu kallar sängen, goodnight everybody!


grym helg!

fyra tuffa matcher spelade, vilket resulterar till en sliten ida. hamnade i en tuff grupp med guif, spårvägen, skuru och skara. 3 förluster och 1 vinst. riktigt roligt och lärorikt att få vara med och krigaaa. blev också "matchens lirare" på sista matchen, happy girl!! är rätt nöjd över min egen insats, dom flesta är ju trots allt 3-5 år äldre. ja..ibland kanske man kände sig som en..hm?..myra bland elefanter? haha nedå, 
nu ska jag bara slappa och njuta av min sista dag som 14-åring.


får inte glömma födelsedagsbarnet..

GRATTIS IDA GUSTAFSSON!!

en pirrig ida

hela helgen väntar jsm, alltså junior sm. är riktigt nervös men det ska bli grymt kul. taggad?
OM jag är, nu kööör vi


hey dudes

helgen och frihet är här haha.. doc kommer jag ha fullt upp. igår kväll blev det 20-års kalas för lina, god mat, tårta och trevligt sällskap. grattis igen lina, gustav och ni andra som fyllde.. 

big loooove!

det handlar om att bjuda på dig själv







myzzzzz♥♥

helt vanlig torsdag förutom att det var skolval, blev dem röd/gröna som fick min röst hehe. fatta nästa gång det är val är det min röst som kommer att räknas, på riktigt..hm. nog om det. stannade kvar ett tag efter skolan sen kom mammsen och hämtade mig. lite senare åkte jag med towe & ellen till ica och köpte godisss. det är ingen träning ikväll, istället ska vi ha lite myyyyyzzz, som min tränare brukar säga haha. när vi var i skövde filmade björn så ikväll blir det blir att kolla på dem matcherna. har laddat upp med godis & dricka så let's goooooo.

mina kära vänner ben & jerry

sitter här nyduschad och fräsch. gymmade hela träningen och sen duschade vi efter som vanligt, grymt skönt. Nu ska jag avsluta min kväll genom att kika på idol med min b&j,
lööööve it. 


17.45

hallu. här är läget bra. fick ett besök av john blund för en stund sen.. skulle plugga och det började bra..men slutade inte lika bra... en sovande ida på kökssoffan med boken i handen, haha de ni. har påbörjat 4e veckan i skolan och jag är redan skoltrött.. bara att se fram emot nästa sommarlov, 244 dagar kvar hörni!
träning om fyrtiofem minuter, taggad inför 90 minuters fys!!


snabbis

måndagen den 13e september idag, vilket betyder att det är exakt sju dagar till min födelsedag, heheh inte dåligt de. skolan var förövrigt helt okej, massa lektioner som vanligt. slutade 4 så har inte hunnit mer än att komma hem och fått i mig lite grööööööööt. träning om 20 min så nu måste jag rusa,
see youuuuu 

fråga mig inte vad jag gör med ögonen hahaha


träningsläger

är helt slut i kroppen efter att ha har spenderat min helg i kungsör på träningsläger med laget, föreningen, ja hela bunten.. har tränat sammanlagt 4 pass, haft "kostföreläsning" och lagmöte. allmänt rolig helg med bruttorna! ska förflytta mig till tvn, strax kommer mammi hem med mat.
ska sitta fint med ett kababtallrik

you are the best

har jobbat på gården med ida hela dagen, slapp nästan alla lektioner & sen blev det brandalarmet på slutet haha.. efter att ha blivit utelåst pga glömda nycklar kom min räddare, mammsen. åkte iväg och handlade en sväng sen plugga..inte okej på en fredag. nu väntar idol och min favvo mat så kallad tacos.


london, from day one to four























en glad nyhet...

fick nyss reda på att jag är en av dom 22(?) från länet som går vidare till katrineholm. där tar de ut en gång till också, men fyfasen vad glad jag är!!  


back on track

hello dudes. det var inte igår? faktum är att det inte händer så mycket kul i mitt liv just nu haha. skola, plugga, träna, sova.. livet rullar på. skippar träningen idag pga att jag inte känner mig på topp, går och drar på en liten förkylning som inte släppt helt från helgen.. förövrigt kan jag tala om att london bilderna är på g, dom dyker nog upp ikväll.
då var det slut på det roliga..

inte varje dag man träffar på tom cruise..

hemma efter 4 dagar i englands huvudstad. har haft det hur bra som helst med pappsen. vi har traskat runt som två riktiga turister och besökt olika sevärdigheter och köpcenter från tidiga morgnar till sena kvällar, bl a, big ben, london eye, picadilly circus, buckingham palace, primark, madame tussauds, trafalgar square, och camden... namnen kanske inte säger er nått.. men tro mig, riktigt sevärda platser. har shoppat loss på primark och igår var vi på camden market, en marknad utan slut skulle jag kalla det. riktigt trevlig miljö, som en annan värld.. nu börjar jag låta som en poet så ska sluta babbla haha.. vi hörs!

in the kitchen with my brotha



vid matbordet ikväll:
wilmer: "farligkorven är väl inte farlig?"
vi: faluuukorven
hahahah du är söt du..

fyra ord..

LONDON HÄR KOMMER JAG =D

like always...

packningen är i full gång.. som vanligt är jag ute i sista sekund. sen jag kom hem från träningen har jag känt mig lite halvt hängig, med tanke på att jag bokstavligen är mitt i smittzonen så håller jag tummarna att jag inte dragit på mig nån förkylning *PEPPA PEPPA*.. får knarka halstabletter.
nu: tillbaka till tomma resväskan(y)(y)

i love you guys♥♥

i förrgår kväll






hallelåja

nu har skolan dragit igång, på riktigt.. vanliga lektioner och snart börjas det väl... kan säga att jag inte ser fram emot dom kommande skolveckorna.. kanske skulle ta och gå i ide, ingen dum idé inte..
just nu sitter jag här och ba längtar till fredag, ska bli skönt att komma bort ett tag, längtar minst ut sagt.
efter skolan blev det juniorträning + gym, nu avslutar jag min kväll genom att titta på finalen av fångarna på fortet, handbollslaget vs fortets mästare, goo handbollslaget!!

RSS 2.0