happy halloween!

steg 2 i skogås, där tog det slut. 1 vinst och en förlust, tre jäkla mål från steg 3... hur surt är inte det på en skala? när vi kom hem åkte vi vidare till halloween fest på skälby, grymt kul med trevligt folk! somnade runt två hos ida o imorse stod väckarklockan ställd på 7, mindre kul.. skantsen i stockholm, det är där jag befunnit med hela dagen. riktigt mysigt! bilder på det kommer senare, för nu ska jag ta en dusch och sen slå på kanal 3 med min pannkakstårta. perfa avslut på dagen!

höstlooov!!

lovet är här o tusan så skönt det känns! i skolan kikade vi på allas arbeten och
gjorde en utvärdering, kul.. or not. våran redovisning gick åt skogen då saker och ting inte ville funka.. haha. ikväll blev det träning och när jag kom hem möttes jag av två små monster samt en pumpa, lite halloween stämning här!
imorgon är det j-sm i skogås och därefter fiestaaaa!
 


time for bed

Vilat, sovit och tränat, ungefär vad jag gjort under de närmsta dagarna.
Kroppen har varit lite halvt.. ja ni vet när all stress börjar släppa och man blir sådär plötsligt trött? i skolan har det varit full fart med "västerås projektet", fritt arbete o korta skoldagar, de gillas! Nu sitter jag här med ansiktsmask och frusna bär efter ett långt varm skummbad, riktigt freeeesh och avslappnande enligt mig. Nu ska jag krypa ner i sängen med en bra bok, godnatt på er!♥

ida♥clementin

ännu en ny vecka, dock har vi temavecka och alltså inga riktiga lektioner.
tummen upp på det! ikväll är det match med juniorerna mot tillberga.. 
om jag är taggad! 5 dagar kvar till höstlovet, nån mer än jag som längtar?



en toppen dag skulle jag kalla det

gårdagen tillbringades med jennie, först en runda på stan där vi tog en promenad i höstvädret och sen satte oss på ett fik, himlans mysigt! på eftermiddagen åkte vi vidare till bomben och var golvtork på damernas match. kvällen bestod av slapp och film, dear john. imorse åkte vi på torsk med 5 bollar mot rp, en lårkaka fick man bjuda på också.. ska vara hos mormor & morfar om en timme så nu måste jag sätta fart. höööööörs!


case 39

blev en hemmakväll med tacos & idol, skönt det.
är helt slut så ska kolla på en film med mammsen..om jag vågar.



för dig ska jag göra det tusen gånger om

efter skolan åkte jag till stan o mötte upp tjejorna för fika, kladdkaka och prat, mys! nu sitter jag här och dunkarrrrr musik, ikväll händer vadå?


fredagen är här, känn dig efterlängtad

får skjuts idag så tänkte passa på att blogga. när man för en gång skull känner sig ledig från plugg börjar de rulla in mer o mer, LÅGT. känns som allt babbel om trötthet, träningar o plugget tar över bloggen men.. ni får stå ut. nog om det. i tisdags när man kikade ut i fönstret fick vi syn på snö, i OKTOBER?
buuurrrr säger jag bara.

in school

sitter på sista lektionen, seeeeegt. 
efter skolan åker jag ner på stan med idisen
o sen vidare till pappsen, så lateroooo


gubben i lådan


äntligen!

har suttit och "finslippat" på novellen hela kvällen och nu är den klar. finally! ikväll mötte vi irsta p96 istället för träning. åkte på stryk, ingen vidare match men för min del är jag rätt nöjd. nu väntar jag på john blund, är APTRÖTT

kalas i fulla muggar




ser rätt smarrigt ut va? firade andreas & hanna i hallsta på eftermiddagags kvisten.
nu slocknar mina ögon, så sängen här kommer jag!


@ idas place

gårdagen bjöd på en tur in till stan, bio, i rymden finns inga känslor, sen vidare till hentunen där kvällen o natten spenderades. hade huset för oss själva, två idor och en hund.. crazyx3. på natten fick vi för oss att vi skulle göra en choklad mouse men de slutade som hundmat till chippo.. HAHA. misslyckat med andra ord. var ett tag sen man träffade den där tjejen, eller ja.. träffas gör vi varje dag.. men ordentligt. grym kväll!






skolfoto


fredagsmys

fredagen är inkommen, längtan var ordet. startade helgen med en runda på stan med min kära vän ida, fick med mig ett linne & en t-shirt hem. direkt när jag kom hem dök jag ner i soffan o bäddade in mig med filtar i sällskap av en hund, där stannade jag hela kvällen. fredagsmys med pappsen och idol. vill ni höra två glada nyheter? 1. jag kom 3a i orienteringen. 2. har en hel LEDIG helg som väntar, hör ni hur bra det låter? för första gången på jag vet inte hur länge.. and i need it.

björklunds

















revolt

orienteringen.. ja vad ska man säga om den. tusan vad jag sprang på, 40 minuter = MVG så riktigt nöjd är jag! bara jag som längtar ihjäl mig efter sista delen i hungerspelen trilogin revolt? trean har äntligen släppts så tänkte ta en tripp till stan för att se om den finns inne. resten av dagen ägnar jag åt plugg o träning, GREY'S ikväll!


don't think, just do it

sugande uppdatering..inte okej ida, inte okej.. dagarna bara rullar förbi o hösten är här. för varje dag som går känner man att det blir kallare och kallare, istid år 2010? maybe. Haft fullt upp på sista tiden, plugg o handboll. Helgen var fullproppad. I fredags åkte vi tjejer och firade emelie bj som fyllt år, för att sammanfatta kvällen åt vi så magarna blev till ballonger, tävlade i olika "lekar", dansade, skrattade och för att inte tala om kvällens kanske mest roliga ögonblick - ellen tappar tårtan. ja ni hörde rätt, hahaha. Galet kul! I lördags körde sm steg 1 igång. På hemmarplan med 4 förluster och för min del gick det skit. Tja..life goes on. Imorgon är det orienteringstävling. Klockan 10.38 ska jag stå startklar för att bege mig ut i skogen, kartan&jag.


busy life

tjabba tjena hallå, länge sen vare. har inte haft tid för bloggen så lämnat den åt sidan ett tag. idag fick vi besök från ethiopien, deras danser.. vad ska man säga haha? rätt annorulunda.. på musiken skulle vi "sjunga upp" o då spikade jag in ett mvg, jippieee! annars rullar allt på... det var väl inte så mycket mer, ville mest säga att jag lever. godnatt!



snyggingarna!


life is life

skolan är igång o allt rullar på som vanligt. allmänt trött o har dragit på mig en förkylning så nässprayen har blivit min drog..typ. åkte till ida efter skolan & stannade där ett par timmar, när jag kom hem fick jag se en b&j ligga i frysen, glad är bara förnamnet. helgen gick förresten bra, riktigt skoj med trevligt sällskap! 
Nu: tillbaka till tvn

godnatt världen

nyduschad och färdigpckad.. för vet ni vad? imorgon bär det av till katrineholm för "länslagsuttagnings läger", nått i den stilen.. försöker hålla nerverna i styr och tankar på med vatten. blir en tidig morgon så om inte annat hörs vi på söndag.
wish me good luck!♥

heeeeeelg!!

hörde jag ordet helg? skönt som tusan.. so provet avklarat och idag fick jag reda på att jag spikat in ett MVG, tjohoo. ida, sjuklingen, har hållit mig sällskap under kvällen. nu ska jag skriva på min novell, sen blir det idol + pizza

du är rätt bra hörru


RSS 2.0